Ν. Μπελαβίλας: Η αγωγή της Oil One κατά του Χρ. Βρεττάκου στρέφεται εναντίον όλων μας


Στο πλευρό του δημάρχου Κερατσινίου – Δραπετσώνας οι Ν. Μπελαβίλας, Ν. Ηλιόπουλος, Θ. Δρίτσας, Τρ. Αλεξιάδης και Γ. Ραγκούσης.

Στα δικαστήρια του Πειραιά και δίπλα στον Δήμαρχο Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Χρήστο Βρεττάκο, βρέθηκαν σήμερα το πρωί φίλοι και μέλη του «Πειραιάς για όλους» με τον επικεφαλής Νίκο Μπελαβίλα και τους δημοτικούς συμβούλους Βάνα Μελά και Δημήτρη Γκερλέ.
Τη συμπαράστασή τους εκδήλωσαν με την παρουσία τους ο Νάσος Ηλιόπουλος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα – Ανοιχτή Πόλη», οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά Θοδωρής Δρίτσας, Τρύφων Αλεξιάδης και Γιάννης Ραγκούσης καθώς και πλήθος μελών περιβαλλοντικών και δημοτικών κινήσεων της περιοχής.
«Η αγωγή της Oil One κατά του Χρήστου Βρεττάκου είναι μια αγωγή που στρέφεται εναντίον όλων μας» τόνισε σε δήλωσή του ο Νίκος Μπελαβίλας, προσθέτοντας ότι «καμιά απειλή και καμία δίωξη δεν πρόκειται να αναστείλει τον αγώνα μας για την προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας στον Πειραιά, στο Κερατσίνι, στη Δραπετσώνα, στο Πέραμα και τη Σαλαμίνα».
H δίκη αναβλήθηκε για τις 14 Φεβρουαρίου 2020.
Πηγή: Η Αυγή