Συγγνώμη κ. Γεραπετρίτη, είστε σίγουρα συνταγματολόγος ή συνωμοσιολόγος;


Ο συνταγματολόγος υπουργός κ. Γεραπετρίτης προκειμένου να δικαιολογήσει την κομματική γραμμή της ΝΔ για το πάση θυσία και με το Νόμο γάντζωμα στην εξουσία δεν δίστασε να προχωρήσει στον πλέον ακραίο και ανιστόρητο ισχυρισμό σχετικά με τις αιτίες του ναζισμού και των εμφυλίων πολέμων.

Ούτε οι εγχώριοι τηλευαγγελιστές της συνωμοσίας, της αναθεώρησης της ιστορίας και της συμφοράς δεν έχουν τολμήσει να ισχυριστούν πώς τα δημοκρατικά εκλογικά συστήματα επέβαλαν τον Χίτλερ και το κάνει αυτό ένας υπουργός που έχει τελειώσει τη Νομική και διδάσκει φοιτητές στο Ελληνικό πανεπιστήμιο. 

Το χειρότερο δεν είναι ότι αποδείχτηκε απολύτως «αγράμματος» δεδομένου ότι τόμοι ιστορικών, νομικών και πολιτικών βιβλίων αναλύουν το φαινόμενο και τις αιτίες επικράτησης του ναζισμού και του φασισμού. Το χειρότερο είναι ότι πέταξε συνειδητά στα σκουπίδια τις γνώσεις του προκειμένου το κόμμα του να διασφαλίσει μεθαύριο 50 έδρες στη Βουλή. Και να σκεφτεί κανείς ότι αυτές τις ημέρες τιμάται η μνήμη των 6 εκ. θυμάτων του Ολοκαυτώματος. 

Η μεγαλύτερη γενοκτονία και η φρικιαστικότερη ιστορική περίοδος της ανθρωπότητας οφείλεται τελικά στην απλή αναλογική σύμφωνα με έναν Έλληνα συνταγματολόγο. 

Κι αυτό το είπε μέσα στη Βουλή ο κ. Γεραπετρίτης διότι αν το έλεγε στο βρετανικό πανεπιστήμιο στο όποιο διδάσκει ως επισκέπτης μπορεί να του αφαιρούσαν ακόμα και τη βίζα.